OBLATNE ZA PAR MINUTA SA NAJUKUSNIJIM FILOM ZA OBLATNE

OBLATNE ZA PAR MINUTA SA NAJUKUSNIJIM FILOM ZA OBLATNE

OBLATNE ZA PAR MINUTA SA NAJUKUSNIJIM FILOM ZA OBLATNE

Sastojci
250 gr margarina
400 gr
secera 2 slučaja kisele pavlake / kiselo vrhnje (360 gr)

vertical-align: baseline;">1 vanilija secer
60 gr kokolade
300 gr mlevene plazme
1 oblatne

Priprema
Na laganoj temperaturi otopite margarin, dodajte nalomljenu kokoladu i nju otopite, dodajte secer i vanil secer, promešajte, dodajte kekse,

promesajte zatvoriti uklonite sa vatre, dodajte kiselo vrhnje i sve lepo sjedinite. Fil ce biti mlak. Jos kratko ohlaidte uz mesanje (posudu stavite u hladnu vodu). Filujte listove oblatne i redjajte jedno na drugo, zadnji popis se nefiluje. (filujte ravnu stranu i preklopite rupicastom). PRitisnite ruke. Ostavite u hladnoj prostoriji ili u frizideru na nekoliko sati.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovaj korijen krije tajnu: Pet puta zdraviji od limuna, nema šta ne liječi!

OD ŠTITNJAČE SVE KREĆE, HORMONI, PRETJERANA DEBLJINA: Lijek Imate Kod Kuće, Evo Kako Da Je PRIRODNO IZLIJEČITE

Lijek Star 2.500 Godina: “Monaške Kapi” Sprječavaju Infarkt, Sklerozu, Tumore, Migrenu, Visok Pritisak