Najbolji PRIRODNI ANTIBIOTIK: Čuva zdravo tkivo, dok uništava sve štetočine u organizmu!

Postalo je sasvim normalno da se uzimaju sintetički antibiotici, koji kako vrijeme prolazi i redovno ih uzimamo , počinju da u organizmu stvaraju otpornost i mikroorganizmima više ne smetaju. Potrebno je zbog toga, da se sada pronađe neko drugo rješenje koje će imati bolji učinak.

Ovo je definitivno jedno od njih, jer do sada nikada nikome nije naškodilo, nego je bilo od velike koristi i pomoglo mnogima da se izliječe i uklone sve štetne materije koje su se zadržavale u tijelu i izazvale razvoj nekog oboljenja.

Da biste pripremili ovu tinkturu potrebno je da pomiješate 76% etilni alkohol sa propolisom, i to u omjeru 2:1. Čuvajte to u staklenoj tegli u periodu od jedne sedmice, s tim što morate svaki dan po nekoliko puta da promućkate teglu.

Evo kako trebate da primjenjujete ovaj lijek:



Ukoliko imate bolove u želucu trebate da u toku dana uzmate pripremljenu tinkturu tri puta i to uvijek prije jela po jednu kašiku.

Kurje oko i žuljeve na stopalima također možete da uklonite na ovaj način, a potrebno je samo da na njih nanesete pripremljenu smjesu, preko stavite flaster i ostavite da djeluje cijelu noć.

Čak možete i da zaustavite krvarenje koje nastaje kao posljedica posjekotina ili ogrebotina, a to ćete učiniti tako što ćete u smjesu da pokvasite gazu i onda je stavite na taj dio tijela.

Ako imate problema sa gljviičnim infekcijama, morate samo da na taj dio kože nanesete pripremljenu smjesu i ostavite da djeluje dok se ne osuši.

Probleme sa respiratornim sistemom također, možete da uklonite na ovaj način, tako što ćete 10 kaoi propolisa da pomiješate u šolji čaja majčine dušice ili kamilice.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovaj korijen krije tajnu: Pet puta zdraviji od limuna, nema šta ne liječi!

OVO JE NAJJAČI DOMAĆI LIJEK ZA PROSTATU: Svima je pomogao da se izliječe

Liječenje biljem – Šta je vitiligo i kako se liječi (PRIRODNI RECEPTI)